tiistaina, heinäkuuta 6

Ei niin hyvä päivä


Jumalaton päänsärky. Odotan ukkosta, mutta sitä ei kuulu. Ilma seosoo ja sadekuurot sen kun pahentavat asiaa. Tuntuu kuin olisin kasvihuoneessa. 

Normaalisti helle on paras kaverini, mutta tänään en ole samaa mieltä. Jalkaterät ovat niin turvoksissa, etten tunnista niitä omikseni. Kittaan vettä, välillä vichyä, syön läjäpäin kurkkua ja vesimelonia, mutta mikään ei riitä. 

Päänsärky saa minut jumittamaan sänkyyn, tuntuu kuin takaraivo halkeaisi. En jaksa vastata puhelimeen, selvittää miten ei vieläkään mitään tuntemuksia ja kuunnella kuinka minulle vakuutellaan, että kyllä se sieltä tulee kunhan aika on kypsä. 

Illalla teen aurinkotervehdyksiä ja koitan avata makaamisesta jumiutunutta selkääni. Tungen valkosipulinkynnet sieraimiini, jotta saisin poskiini jumiutuneen rään ulos. Olen levoton ja uupunut samaan aikaan. Kaukana on se paljon puhuttu raskaana olevien hehkeys. Tunnen itseni Muumimammaksi. 

3 kommenttia:

  1. Oi kuinka onkin varmasti nyt juuri raskasta olla ison masun kanssa.. Toivottavasti olo helpottaa ja saat viettää vähän aikaa vielä rauhassakin ennen kuin se pikkuinen mölyapina saapuu <3

    Muistan kyllä tuon tunteen hyvin.. tunsin itseni muumimammaksi koko raskausajan.. Mutta vaikken sitä itse silloin tuntenutkaan, niin mielestäni raskaana olevan naiset ovat aivan valtavan upeita ja kauniita <3

    VastaaPoista
  2. totta tosiaan, helle veti sitten kuitenkin voiton - ei se kuumuus ollukkaan enää kivaa sen mahan kanssa! tähän astisessa elossa en o ennen kuumuutta valittanu, mutta tulipahan tuokin koettua! Mutta nyt on taas ihanaa kun jalkaterät on normaalit, kengät mahtuu jalkaan ja sormus pyörii sormessa entiseen malliin ;)

    ja kait se tossa hehkeydessä on vähän sama kuin kauneudessakin, että sitä ei osaa oikein itessään nähdä, muissa kylläkin.

    ihania kesäpäiviä sinne sulle jellona!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti hyvä olo jatkuu <3
    Oikein ihanaa kesää sinullekin :)

    VastaaPoista